© UV Smart B.V.

+31 (0)85 060 98 00

UV Smart is in 2017 opgericht door Daan Hoek en Thijs Kea. Zij zagen een groeiende behoefte aan desinfectiemethodes voor de zorg. Resistente bacteriën, een grotere omloop van patiënten en toenemend gebruik van ‘zorgapparatuur op zakformaat’ vormen een groot risico voor de veiligheid van patiënten en zorgmedewerkers. Met deze ontwikkelingen leek een desinfectiedoekje als enige methode achterhaald en gingen zij op zoek naar een nieuwe methode.

 

Momenteel werkt UV Smart met een team van 9 man aan de ontwikkeling van de D25. Deze desinfectie-oplossing voor klein medisch materiaal wordt begin 2020 op de markt verwacht. Klinische validatie voor de desinfectie van endoscopen en echokoppen met de D60 wordt in 2019 uitgevoerd om marktintroductie in 2020 mogelijk te maken. Neem contact op voor meer informatie of kom bij ons langs in Delft.

Over ons

UV Smart D25

Consistente, machinale desinfectie van (elektrisch) medisch apparatuur en materiaal. De UV Smart D25 valideert elke cyclus van 25 seconden voor een gegarandeerde log-5 bacteriereductie. Door de intuїtieve handeling zijn medewerkers met een minimale training gewapend tegen MRSA, VRE’s en andere ziekteverspreiders.

UV Smart D60

Versnelde omlooptijd van kanaalloze endoscopen en inwendige echkoppen. In drie stappen zorgt UV Smart met de D60 voor een high-level desinfectie volgens de ISO 15883. Binnen 15 minuten zijn alle merken apparatuur klaar voor veilig gebruik bij de volgende patiënt, volledig gevalideerd volgens de eisen van de IGZ. 

COMING SOON

Partners

UV Smart werkt samen met gespecialiseerde partners, om de beste productontwikkeling te garanderen.

Contact

Geïnteresseerd in wat wij doen, heeft u een vraag of wilt u ons bezoeken op ons hoofdkantoor? Voel u vrij contact op te nemen.

UV Smart B.V.

Olof Palmestraat 16

2616 LR, Delft

Nederland