© UV Smart B.V.

+31 (0)85 060 98 00

Bewijs

Verschillende testen zijn reeds uitgevoerd op de werking van  het proces. In 25 seconden werd een log-6 reductie van de Bacillus Subtilis aangetoond, het proces werd effectiever bewezen dan reiniging met waterstofperoxide- of desinfectiedoekjes en de consistente werking in een klinische omgeving werd bevestigd met meer dan 1000 desinfectiecycli in 2 weken tijd.

Locatie

Streeklab Haarlem

Overzicht

Het Streeklab Haarlem onderwierp de UV Smart D25 aan testen met verschillende micro-organismen op medisch apparatuur. Met een behandeling van slechts 25 seconden werd een consistente log-5 reductie aangetoond.

Laboratoriumtest

Auteurs

M. Euser, PhD.

Datum

December 2019

Laboratoriumtest

Auteurs

M. Euser, PhD.
 

Locatie

Streeklab Haarlem

Datum

December 2019

Overzicht

Een onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met Streeklab Haarlem naar de efficiëntie van de D60 om onze claims te ondersteunen. De studie toonde aan dat de UV Smart D60 een ≥ Log-6-reductie bereikt op bacteriën, schimmels, gisten, sporen, mycobacteriën en tuberculose.

Klinische test

Auteurs

Dr. Hopman & S. Cremers

Locatie

Radboud UMC, Nijmegen

Datum

December 2018

Overzicht

Het Radboud UMC nam 400 samples van verschillende soorten medisch apparatuur in gebruik op diverse afdelingen. De D25 bewees zichzelf effectief met een vrijwel 100% score op bacteriereductie naar 0.

Academische test

Auteurs

M. Lokate

Locatie

UMCG, Groningen

Datum

2019

Overzicht

Het UMCG onderzocht de beste methode voor het veilig en consistent desinfecteren van hun nieuwe mobiele oproepsystemen. De UV Smart D25 overtrof huidige, handmatige methodes in effectiviteit en gemak.