© UV Smart B.V.

+31 (0)85 060 98 00

Wat

Hoe

Waarom

Desinfectie van point-of-care apparatuur in slechts 25 seconden

Met behulp van de Impelux™ technologie op basis van UV-C ​worden alle bacteriën, schimmels en virussen gedood tot log-5

Verminder de verspreiding van de (resistente) pathogenen door een consistentere desinfectiemethode die makkelijk te integreren is.

UV Smart D25

Behandeling, diagnose en verzorging van patiënten gebeurt steeds meer aan het bed door slimmer apparatuur. Deze technologische krachtpatsers in handpalmformaat verspreiden zich in hoog tempo door de zorgomgeving en vormen daarmee ook een groot risico voor bacterieverspreiding. Door gebrek aan tijd werkt een desinfectiedoekje niet optimaal en is er kans dat de apparatuur beschadigt.

 

De UV Smart D25 lost al die problemen op in slechts 25 seconden. De Impelux™ technologie met behulp van UV-C licht zorgt voor gevalideerde, consistente en machinale desinfectie van elektrisch apparatuur zonder gebruik te maken van chemicaliën of vloeistofffen. Hierdoor is de D25 100% veilig voor apparatuur, materialen en gebruikers.

 

De D25 zorgt voor een gevalideerde log-5 reductie van alle pathogenen aan de oppervlakte van alle soorten apparatuur en materiaal die in de D25 passen. De ruime binnenafmeting biedt veel mogelijkheden: er worden nog dagelijks nieuwe toepassingen gevonden door gebruikers. UV Smart werkt actief mee aan de validatie van deze toepassingen.

Apparatuur

Desinfectietijd

Effectief tegen

Veilig voor

Reductie

ISO Norm

Klinisch bewezen

Point-of-Care
 

25 seconden

B. subtilis, VRE, MRA, E. coli

Materiaal, elektronica en gebruiker

Log-5

Voldoet aan NEN-EN 14885, NEN-EN 60601-1

Radboud UMC, VUmc, RKZ Beverwijk

Geïnteresseerd?

Laat uw e-mailadres hieronder achter.