© UV Smart B.V.

+31 (0)85 060 98 00

Wat

Hoe

Waarom

High-level desinfectie van kanaalloze endoscopen

Binnen 1 minuut een endoscoop volledig high level gedesinfecteerd volgens NEN-EN-ISO 15883

Een turn-around time van 15 minuten, verlaag hierdoor het aantal scopen en neem de scopen terug in eigen beheer

Kanaalloze endoscopen voor onder andere KNO-afdelingen ondergaan dezelfde reiniging en desinfectie als endoscopen met werkkanaal. Deze reiniging en desinfectie, gedefinieerd door de NEN-EN-ISO 15883 en het kwaliteitshandboek flexibele endoscopen (SFERD), is een inefficiënt proces voor een kanaalloze endoscoop om een high-level desinfectie te garanderen.

 

Dit leidt tot een lange verwerkingstijd waardoor afdelingen een grotere voorraad endoscopen nodig hebben. Gecombineerd met extra beschadigingen tijdens transport vormt dit een grote investerings- en kostenpost voor afdelingen en poliklinieken.

 

Om dit probleem op te lossen heeft UV Smart de D60 ontwikkeld. In combinatie met een voorreiniging zorgt de D60 voor een gevalideerde high-level desinfectie zoals vereist door de IGZ, binnen 15 minuten. UV Smart’s Impelux™ technologie met behulp van UV-C licht is veilig voor apparaat, gebruiker en patiënt. Door de ruime afmetingen en het ergonomische design van de D60 kunnen alle soorten endoscopen probleemloos gedesinfecteerd worden.

In drie stappen wordt elke soort endoscoop (voor)gereinigd en gedesinfecteerd. Elke stap wordt gevalideerd en geadministreerd met de D60 en centraal opgeslagen of gecommuniceerd met bestaande verslagleggingssystemen.  Het proces zorgt voor foutloze behandeling van endoscopen en een volledige traceerbaarheid.

Endoscopen

UV Smart D60

60 seconden desinfectie,

plug & play gebruik

Validatie (log-6) en traceability van endoscopen, gekoppeld met verslagleggingssystemen

100% veilig voor materiaal, elektronica en gebruiker. Geschikt voor alle endoscopen

COMING SOON