© UV Smart B.V.

+31 (0)85 060 98 00

UV Smart

A new light on disinfection

Markten

Endoscopen

Kanaalloze endoscopen high-level gedesinfecteerd in 1 minuut. Verkort hiermee de turn-around time naar slechts 15 minuten. UV Smart’s proces zorgt voor high-level desinfectie volgens de NEN-EN-ISO 15883 en is toepasbaar op alle merken endoscopen.

Echokoppen

Effectiever tegen HPV en SOA’s dan chemische desinfectans. Inwendige (TEE) echokoppen zijn binnen 1 minuut volledig gedesinfecteerd. Voorkom schade aan apparatuur met deze gevalideerde methode.

Point-of-Care

Machinale desinfectie zonder chemicaliën of vloeistoffen. In slechts 25 seconden is apparatuur weer veilig voor gebruik bij de volgende patiënt. Consistente en gevalideerde log-5 reductie in een oogwenk.

Producten

UV Smart D25

Consistente, machinale desinfectie van (elektrisch) medisch apparatuur en materiaal. De UV Smart D25 valideert elke cyclus van 25 seconden voor een gegarandeerde log-5 bacteriereductie. Door de intuїtieve handeling zijn medewerkers met een minimale training gewapend tegen MRSA, VRE’s en andere ziekteverspreiders.

UV Smart D60

Versnelde omlooptijd van kanaalloze endoscopen en inwendige echkoppen. In drie stappen zorgt UV Smart met de D60 voor een high-level desinfectie volgens de NEN-EN-ISO 15883. Binnen 15 minuten zijn alle merken apparatuur klaar voor veilig gebruik bij de volgende patiënt, volledig gevalideerd volgens de eisen van de IGJ. 

COMING SOON

Technologie

Impelux™ technologie

Gegarandeerde desinfectie zonder beschadiging aan materialen of apparatuur. UV Smart’s razendsnelle Impelux™ technologie op basis van UV-C licht zorgt voor minimale inbreuk op werkzaamheden.

Gevalideerde desinfectie​

Controle van proces voor een optimaal en constant resultaat. Elke desinfectie cyclus wordt gemeten en gevalideerd door sensoren in het apparaat. Machinale desinfectie is binnen handbereik.

Schade- en chemicaliën vrij

Medisch apparatuur en producten eenvoudig gedesinfecteerd zonder vloeistoffen of schadelijke chemicaliën. UV Smart’s Impelux™ technologie heeft geen invloed op materialen en is veilig toe te passen op alle apparatuur.

Bewijs

Laboratoriumtest

Het Streeklab Haarlem onderwierp de UV Smart D25 aan testen met de meest resistente bacteriën op medisch apparatuur. Met een behandeling van slechts 25 seconden werd een consistente log-5 reductie aangetoond.

Klinische test

Het Radboud UMC nam 400 samples van verschillende soorten medisch apparatuur in gebruik op diverse afdelingen. De D25 bewees zichzelf effectief met een vrijwel 100% score op bacteriereductie naar 0.

Academische test

Het UMCG onderzocht de beste methode voor het veilig en consistent desinfecteren van hun nieuwe mobiele oproepsystemen. De UV Smart D25 overtrof huidige, handmatige methodes in effectiviteit en gemak.

Partners