© UV Smart B.V.

+31 (0)85 060 98 00

Point-of-Care

Hoe

Wat

Waarom

Desinfectie van alle apparatuur dat van patiënt naar patiënt gaat.

Snelle desinfectie die makkelijk te integreren is in de huidige workflow.

Stop de verspreiding van resistente bacteriën door een gegarandeerde desinfectie geven

De toename van klein medisch apparatuur vergemakkelijkt werken in de zorg. Grote apparaten worden vervangen door slimme innovaties op broekzakformaat. Zo worden zorgmedewerkers ondersteund in de behandeling, diagnose en verzorging van patiënten. Een win-win bij de alsmaar toenemende patiëntomloop, ziekenhuisbezetting en toenemend druk op het personeel.

 

Het bijkomend nadeel is echter minder goed zichtbaar. Al deze apparatuur rouleert dagelijks tussen patiënten en is daarmee een bron van ziekteverspreiding. Het desinfectie doekje wordt nog wel eens vergeten en beschadigt elektrische apparatuur op termijn. Kortom, er is geen consistente, gevalideerde en veilige desinfectie voorhanden.

 

Om deze redenen heeft UV Smart de D25 ontwikkeld. Met behulp van de D25 is het mogelijk medisch apparatuur en materiaal te desinfecteren zonder vloeistoffen of chemicaliën. In slechts 25 seconden worden op oppervlaktes bacteriën, virussen en andere bronnen van ziekte onschadelijk gemaakt. Elke cyclus wordt gevalideerd zodat de gedesinfecteerde voorwerpen gegarandeerd veilig zijn voor gebruik bij de volgende patiënt.

 

Door de UV Smart Impelux™ technologie is het apparaat direct klaar voor gebruik. Na aansluiting controleert het apparaat zichzelf en is onmiddellijk klaar voor gebruik. De intuїtieve handeling zorgt ervoor dat medewerkers direct kunnen beginnen met gebruik. De snelle werking zorgt voor minimale invloed op workflow van medewerkers, waardoor dagelijks gebruik geen belemmering vormt.

 

De ruime binnenafmeting van de D25 maakt het mogelijk een grote variëteit aan materialen en apparaten te desinfecteren. De behandeling is veilig voor elektronica, materiaal en de gebruiker tijdens en direct na de desinfectie. Er worden dagelijks nieuwe toepassingen bedacht en gevonden door onze gebruikers. UV Smart werkt actief mee met de validatie van de gevonden toepassingen

UV Smart D25

25 seconden desinfectie,

plug & play gebruik

Effectief bewezen: log-5 reductie Bacillus Subtilis, VRE's en MRSA

100% veilig voor materiaal, elektronica en gebruiker