© UV Smart B.V.

+31 (0)85 060 98 00

UV Smart biedt met de Impelux™ technologie op basis van UV-C licht een snelle en effectieve desinfectiemethode die 100% veilig is voor gebruiker, materiaal en apparatuur. Zonder chemicaliën of vloeistoffen worden pathogenen, bacteriën, virussen en schimmels succesvol onschadelijk gemaakt aan de oppervlakte van verschillende materialen waardoor de technologie wijd toepasbaar is.

Impelux™ technologie

Gegarandeerde desinfectie zonder beschadiging aan materialen of apparatuur. UV Smart’s razendsnelle Impelux™ technologie op basis van UV-C licht zorgt voor een makkelijke integratie in bestaande werkprocessen.

Gevalideerde desinfectie​

Controle van het proces voor een optimaal en constant resultaat. Elke desinfectie cyclus wordt gemeten en gevalideerd door optische sensoren in het apparaat. Machinale en veilige desinfectie is binnen handbereik.

Schade- en chemicaliën vrij

Medisch instrumenten en apparatuur worden eenvoudig gedesinfecteerd zonder vloeistoffen of schadelijke chemicaliën. UV Smart’s Impelux™ technologie heeft geen invloed op materialen en is veilig toe te passen op alle medische instrumenten en apparatuur.

Technology

Bewijs

Laboratoriumtest

Het Streeklab Haarlem onderwierp de UV Smart D25 aan testen met de meest resistente bacteriën op medisch apparatuur. Met een behandeling van slechts 25 seconden werd een consistente log-5 reductie aangetoond.

Klinische test

Het Radboud UMC nam 400 samples van verschillende soorten medisch apparatuur in gebruik op diverse afdelingen. De D25 bewees zichzelf effectief met een vrijwel 100% score op bacteriereductie naar 0.

Academische test

Het UMCG onderzocht de beste methode voor het veilig en consistent desinfecteren van hun nieuwe mobiele oproepsystemen. De UV Smart D25 overtrof huidige, handmatige methodes in effectiviteit en gemak.