© UV Smart B.V.

+31 (0)85 060 98 00

Wat

Hoe

Waarom

Desinfectie van medische instrumenten en apparatuur in slechts 25 seconden

Met behulp van de Impelux™ technologie op basis van UV-C ​worden alle micro-organismen gedood tot log-5

Verminder de verspreiding van micro-organismen door een gevalideerde, veilige en gebruiksvriendelijke desinfectie methode die makkelijk te integreren is in bestaande werkprocessen.

UV Smart D25

Zorggerelateerde infecties zijn een veel voorkomend probleem binnen de gezondheidszorg. Het zijn infecties die grotendeels voorkomen kunnen worden als er hygiënischer gewerkt wordt binnen de zorg. Toenemend gebruik van medische instrumenten en apparatuur vormen een groot risico op verspreiding van ziekmakende micro-organismen en daarmee op het oplopen van een zorggerelateerde infectie. Een consistente manier van reiniging en desinfectie is vereist voor veilig gebruik (WIP, 2017).

 

Door het ontbreken van een consistente en gecontroleerde desinfectiemethode, zijn zorgverleners vandaag de dag toegewezen op handmatige methoden met doekjes en desinfectans.  Een high level desinfectie kan hiermee niet altijd gehaald worden waardoor de veiligheid voor patiënten en zorgverleners niet kan worden gegarandeerd.

 

De UV Smart D25 draagt bij in het creëren van een veiligere zorgomgeving in slechts 25 seconden. De Impelux™ technologie met behulp van UV-C licht zorgt voor een gevalideerde, veilige en gebruiksvriendelijke desinfectie van medische instrumenten en apparatuur zonder gebruik te maken van chemicaliën of vloeistoffen. Tijdens het desinfectie proces wordt optimale handhygiëne gestimuleerd. 

Apparatuur

Desinfectietijd

Effectief tegen

Veilig voor

Reductie

ISO Norm

Klinisch bewezen

Medische instrumenten en apparatuur
 

25 seconden

B. subtilis, VRE, MRA, E. coli, corona-familie

Materiaal, elektronica en gebruiker

Log-5

NEN EN 14885 gebruikt als referentie

Voldoet aan NEN-EN 60601-1

Radboud UMC, VUmc, RKZ Beverwijk

Geïnteresseerd?

Vraag hieronder meer informatie aan.