© UV Smart B.V.

+31 (0)85 060 98 00

Wat

Hoe

Waarom

High-level desinfectie van echokoppen en kanaalloze endoscopen in slechts 1 minuut

Met behulp van de Impelux™ technologie op basis van UV-C worden alle bacteriën, schimmels en virussen gereduceerd tot log-6

Verkorte turnaround time, een gevalideerde desinfectie en een verhoogde patiënt veiligheid

UV Smart D60

Endoscopen staan tegenwoordig onder verscherpt toezicht en vereisen een waterdicht proces voor reiniging- en desinfectie. Deze processen zijn volledig toegespitst op het grote assortiment endoscopen dat in de zorg gebruikt wordt. De kanaalloze endoscoop wordt daar als vanzelfsprekend in opgenomen, terwijl die een veel efficiënter proces zouden kunnen doorlopen. Met die efficiëntie kan er bespaard worden op aantal endoscopen, omlooptijd en beschadigingen.

 

Daarom heeft UV Smart de D60 ontwikkeld. In combinatie met het all-in-one proces zorgt de D60 voor een high-level desinfectie volgens de ISO 15883. Binnen 15 minuten zijn alle merken apparatuur klaar voor veilig gebruik bij de volgende patiënt, volledig gevalideerd en geadministreerd volgens de eisen van de IGJ. Hierdoor zijn er minder endoscopen nodig en kan het complete proces zelfs op de afdeling plaatsvinden, zonder gespecialiseerd personeel.

Door de ruime binnenafmetingen en verschillende opties is de D60 ook uitstekend geschikt voor het desinfecteren van (inwendige) echokoppen. Met identieke stappen kunnen TEE probes gedesinfecteerd en gestald worden in de D60. Het ophangsysteem faciliteert ook desinfectie op vaginale en rectale echokoppen.

 

De UV Smart D60 wordt gedurende 2019 internationaal in verschillende klinieken en laboratoria getest. Wilt u op de hoogte gehouden worden of meer informatie ontvangen over de (ontwikkeling van) de D60? Vul dan uw gegevens in het onderstaande veld in. Wij zullen periodiek bondige updates versturen.

COMING SOON

COMING SOON

COMING SOON

Apparatuur

Desinfectietijd

Effectief tegen

Veilig voor

Reductie

ISO Norm

Endoscopen, echokoppen, TEE probes

60 seconden

B. subtilis, M. avium, S. aureus, P. aeruginosa, E. coli, K. pneumoniae

Materiaal, elektronica en gebruiker

High-Level desinfectie

Log-6 op Mycobacterium & B. subtilis

Voldoet aan NEN-EN 14885, NEN-EN 60601-1

Geïnteresseerd?

Vraag hieronder meer informatie aan.