Wat is nieuw

Laatste ontwikkelingen vind je hier, blijf op de hoogte.
Leestijd
4
min

Dr Rudhart presenteert onderzoek bij WFHSS

Van 17 tot en met 20 november stonden wij dit jaar op WFHSS. Dit is het jaarlijkse congres voor sterilisatie in Geneve, Zwitserland. Het team van UV Smart stond met de D60 op een booth. Daarnaast presenteerde Stefan Rudhart van Marburg Universiteit zijn onderzoek naar desinfectie van flexibele kanaalloze endoscopen op het WFHSS congres.

Leestijd
3
min

UV Smart toont nieuw product D60 op Medica

Het team van UV Smart was van 15 tot 18 November op het congres Medica in Düsseldorf. Hier toonde zij het nieuwe product - de D60. Dit apparaat is speciaal ontworpen voor desinfectie van flexibele endoscopen zonder werkkanaal en TEE-probes.

Leestijd
4
min

D25 implementatie bij orthodontist

De orthodontistenpraktijk Orthopoint in België gebruikt de D25 meer dan vijftig keer per dag. Lees hier waar zij de D25 voor gebruiken.

Leestijd
3
min

Start Task Force UV desinfectie

Een groep experts start binnenkort mogelijk met het schrijven van een Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR) voor UV-desinfectie of sterilisatie. De nog te formeren Task Force is op zoek naar uitbreiding van de groep experts op dit gebied. Belanghebbenden kunnen zich aanmelden tot 1 augustus as.

Leestijd
3
min

Officiële lancering van de D25

In mei 2020 is de D25 officieel gelanceerd. Geheel gecertificeerd en ondersteudn door klinisch onderzoek.

Leestijd
4
min

Desinfecteren op Schiphol

Reizigers kunnen op Schiphol persoonlijke spullen desinfecteren met UV-C licht

Leestijd
2
min

UV-C licht extreem effectief op Corona

Corona-virus op voorwerpen is effectief te vernietigen met UV-C licht, door inzet van de Impelux™ technologie van UV Smart. Dat is vastgesteld door onderzoekbureau Eurofins in opdracht van UV Smart. Na één standaard-cyclus in de D25 bleek de maximaal aantoonbare reductie van 99,99% van het virus-materiaal inderdaad onschadelijk te zijn gemaakt.

Leestijd
3
min

Webinar UV-C desinfectie

Creëren in tijden van (post-) corona, een veilige zorgomgeving met gevalideerde UV-C desinfectie. Kijk hier de eerste webinar van UV Smart terug.

Leestijd
2
min

Eerste CE markering voor UV Smart

Het eerste apparaat voor gevalideerde desinfectie met UV-C licht van de Delftse MedTech start up UV Smart, de D25, heeft vandaag CE markering verkregen.